, 01.01.1970. 00:00

Sve što ste ikada željeli znati o prijavi filma na HAVC (a niste se usudili pitati)

Odjel za filmsku proizvodnju i komplementarne djelatnosti Hrvatskog audiovizualnog centra zadužen je za provođenje javnog poziva za poticanje komplementarnih djelatnosti i javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u kategorijama: audiovizualnih djela, filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom, razvoja scenarija i projekata dugometražnih igranih, dokumentarnih i animiranih filmova te poticanja razvoja scenarija i projekata televizijskih djela.
Odjel se bavi praćenjem realizacije projekata odobrenih na javnim pozivima od prve do završne faze. Provođenje javnih poziva, razmatranje, vrednovanje, odobravanje projekata i praćenje njihove realizacije odvija se sukladno Pravilniku o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva.
Na prezentaciji ćemo predstaviti najčešća pitanja i nedoumice korisnika, pojasniti uvjete javnog poziva za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela uz poseban naglasak na online bazu i prijavljivanje na taj natječaj.

Odjel za filmsku proizvodnju i komplementarne djelatnosti Hrvatskog audiovizualnog centra