Vidimo se u Pop Up Summer Gardenu

Nakon svečane dodjele nagrada 26. DHF-a u utorak od 22:30 sati zadržat ćemo se u magičnoj šumi Tuškanac na neopterećenom druženju uz čašicu razgovora i ljetnih pića u Pop Up Summer Gardenu.

Potražite svoju dozu ljetnog rashlađenja i zabave tik uz Ljetnu pozornicu Tuškanac, na adresi Dubravkin put bb, u prostoru koji je oslikala „Lapo Lapo“ ekipa, uz cvjetne instalacije „Studia Botanike“ te brojne prateće sadržaje poput dječjih igraonica i kreativnih radionica u organizaciji „Centra za kulturu i film August Cesarec“.

Sezona filmskih festivala krenula je s „Danima hrvatskog filma“, a nakon toga će ljubitelji fantastike i srodnih žanrova moći uživati u najavnom vikendu sedmog „Fantastic Zagreb Film Festivala“, koji će se održati od 29. lipnja do 9. srpnja. „Revija europskog filma“, „Zagreb Film Festival“, „Pula u Zagrebu“ te jedan sasvim novi filmski festival samo su dio sadržaja u kojem ćete moći uživati ovog zagrebačkog ljeta.

Bijeg iz gradske vreve u čarobnu urbanu i pomalo „jungle“ oazu Pop Up Summer Gardena bit će moguć sve do 15. rujna 2017., stoga je nikako nemojte zaobići!

Sve o Pop Up Summer Gardenu pronađite na Facebook stranici.